Expedice úspěšně odstartována!

 
 

Snad nikdo z nás před rokem ani netušil, že se naše sny stanou skutečností. Sice za pochmurného počasí, ale o to s větším odhodláním jsme včera, v neděli 1. 5. 2011, oficiálně odstartovali dlouho plánovanou expedici. Za hojné účasti rodiny a přátel se Yarin s Alinem vydali z brněnského výstaviště směrem na Slovensko, kde se chtějí přes Ukrajinu dopravit do Ruska. Moje maličkost se k expedici připojí za doprovodu Weira až za dva měsíce v Mongolsku.

Všem moc děkujeme za účast a podporu!

Fotogalerie ze startu expedice k nahlédnutí zde »

Příspěvek byl publikován v rubrice Před cestou. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.
   
 

5 komentářů u Expedice úspěšně odstartována!

  1.  
    Kalabstein napsal:
     
     

    No konecne nejaky normalni prispevek.

  2.  
    Eva napsal:
     
     

    Ahoj cestovatelé, na mapě sledujeme, kde už jste. Bylo by dobré, kdyby se někde dalo vyčíst, kolik km jste ujeli za den a kolik celkem od nedělního odjezdu z Výstaviště v Brně. Možná to někde je, ale nenašla jsem to.

  3.  
    Bžatek Aleš napsal:
     
     

    Dobrý den, bohužel tato funkce nelze nějakým způsobem zautomatizovat (nebo ještě nevím, jak na to). Uvažovali jsme o nějakých statistikách (ujeté km, počet procestovaných států, celkové výdaje, počet rozdaných piv na úplatky, apod.), ale ty bychom museli všechny evidovat a hlavně ručně aktualizovat což by bylo v závislosti na internetovém připojení vcelku nepravidelně. Každopádně ještě o tom popřemýšlíme :)

  4.  
    Jana F. napsal:
     
     

    Tak, prosím, popřemýšlejte, já bych nějakou statistiku taky celkem uvítala. Zatím doufám, že nám cestovatelé tyto informace začnou poskytovat, až se v nové situaci nějak zabydlí a strohá sdělení o romantických nocích u ukrajinských žabích rybníků více rozvedou :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *